FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie
Toon deze korting

Marley Spoon kortingscode €80

Deze korting van 53% hebben we verwerkt in de knop hiernaast. Als je hierop klikt zal de korting automatisch ingevuld worden op de website van Marley Spoon. Tijdens het bestellen zie je de korting dan toegepast worden.

Kortingscode tot € 80,- op de Marley Spoon maaltijdbox

Op deze pagina vertellen we je alles over de kortingscode van Marley Spoon. Hoeveel korting je krijgt en op hoeveel maaltijdboxen. Ook laten we je zien hoe je deze korting kunt toepassen. Tot slot kijken we naar de maaltijdbox zelf en wat je allemaal krijgt voor deze prijs. En of het de moeite waard is om ook na deze korting verder te gaan met deze foodbox.

Hoeveel korting krijg je met deze kortingscode van Marley Spoon?

Allereerst is het goed om te weten dat dit een zogenaamde multi-kortingscode betreft. Normaal gesproken geven aanbieders slechts eenmaal een reductie op de prijs van de box als je een nieuwe klant bent. Maar bij Marley Spoon realiseren ze zich ook, dat je als klant even tijd nodig hebt om een nieuw product uit te proberen. Na slechts één maaltijdbox is het soms lastig om te zeggen of je hier vaker gebruik van wilt maken. Daar hebben ze iets op bedacht. Je krijgt in totaal tot maar liefst € 80,- korting, maar dit is verdeeld over je eerste vier maaltijdboxen die je besteld. Voor de eerste maaltijdbox krijg je direct 50% korting. Daarna drie bestellingen krijg je € 20,- en 2 x €10 korting op de normale prijs. Dat kom uit op slechts €3.16 per portie. Dit is wel exclusief de €5.99 aan verzendkosten. Om het makkelijk te maken hebben we de verzendkosten verder overal in de totaalprijs opgenomen.

Dat betekent dat je eerste maaltijdboxen ontzettend voordelig zijn. Voor slechts €29,93 (en dat is inclusief bezorging!) kan je met deze couponcode 4x voordelig een maaltijdbox bestellen. Je kunt dus goedkoop een maaltijdbox uitproberen met onze exclusieve voucher code voor de Marley Spoon maaltijdboxen en je mag zelf kiezen hoe vaak je hiervan gebruik maakt. Je hoeft niet persé 3 maaltijdboxen af te nemen, je mag natuurlijk ook slechts 1 of 2 boxen uitproberen want je kunt opzeggen wanneer je wilt. Maar als de maaltijdbox van Marley Spoon bevalt dan heb je dus wel 3 weken lang een hele voordelige maaltijdbox in huis met heerlijke gerechten.

Tijdelijk de hoogste kortingscode

We hebben dit nog niet vaker gezien, maar momenteel heeft Marley Spoon de hoogste kortingscode die ze ooit hebben gehad. Dit is het gevolg van de steeds sterkere concurrentie van de maaltijdboxen onderling. Ze willen maar al te graag nieuwe klanten binnen halen. Door de beste maaltijden en lekkere verse producten te leveren, willen ze dit graag omzetten in klanten die lange tijd blijven hangen. Een tevreden klant zal namelijk niet zomaar weglopen. Daarom is dit het moment om hiervan te profiteren! Op deze manier kom je heel voordelig in contact met Marley Spoon terwijl je nergens aan vast zit. Je kijkt en proeft op je gemak de eerste twee of vier maaltijdboxen. Hoe bevallen de gerechten en is de keuze groot genoeg? Zie je jezelf al elke week koken met deze maaltijdbox? Uiteraard kan je er ook voor kiezen om deze zo nu en dan te pauzeren. We zien dat ook steeds meer mensen dit doen. Dat is mogelijk omdat het abonnement flexibel is. Je kiest zelf elke week of je wel of geen box wilt hebben of je pauzeert deze voor meerdere weken achter elkaar. Toch zijn er ook genoeg mensen die bijna nooit meer boodschappen (hoeven te) doen, omdat ze helemaal vertouwen op het gemak van de Marley Spoon maaltijdbox. 

Bekijk zelf de hoogste korting

Deze kortingsactie is echt tijdelijk. We verwachten wel dat er altijd een kortingscode beschikbaar zal blijven, want zoals we al schreven zijn de maaltijdboxen steeds bezig om nieuwe klanten te vinden. Echter dan zal waarschijnlijk de korting van €45 weer terug komen. Deze hoge korting van tot bijna €80 loopt binnen enkele weken weer af, dus profiteer daarvan nu het nog kan zouden we willen zeggen.

Is de Marley Spoon kortingscode geldig voor november 2022?

We hebben op Foodboxwijzer altijd actuele en gecontroleerde couponcodes voor je klaarstaan. Ook de kortingscode op Marley Spoon hebben we gecontroleerd. Ja, deze korting is ook nog geldig in november 2022. Dus ook deze maand kan je nog profiteren van een extra voordelige maaltijdbox. Deze kortingscode werkt eenvoudig. Je kunt gebruik maken van de kortingscode van Marley Spoon door op bovenstaande knop te klikken. De code zal dan automatisch worden toegepast op de bestelling van je eerste maaltijdbox. 

Hoe werkt deze kortingscode?

Deze code werkt eenvoudig. Klik op de knop hierboven en je komt op de website van Marley Spoon. Dan moet je even een paar seconden geduld hebben omdat de kortingscode automatisch verwerkt wordt. Daarna zie je een melding in beeld dat de korting is toegepast. Dit ziet er zo uit:

Uitleg 40 euro korting voor Marley Spoon maaltijdbox

Je ziet dat de korting automatisch wordt toegepast. Dit is makkelijk want je hoeft dan niet meer handmatig een kortingscode in te voeren. Dit werkt tegenwoordig vaak op deze manier, het scheelt je tijd om de code over te typen en het bedrag aan korting dat je uiteindelijk krijgt is hetzelfde. De kans dat je de code fout invoert is hiermee ook verleden tijd. Dit was voorheen nog wel eens het geval met alle frustratie van dien. Daarover hoef je dus geen zorgen te maken. Ook is het fijn om te zien wat het resultaat is van je kortingscode.

Met deze korting kon ik voordelig Marley Spoon uitproberen en ik heb er tot op heden nog geen spijt van gehad!

Je ziet namelijk in het overzicht de prijs van de maaltijdbox verspringen naar het bedrag met aftrek van je korting. De mensen die niet op de hoogte zijn hiervan betalen dus het volledige bedrag. En als je kan besparen dan is het altijd zinvol om mee te pakken, toch? Wij delen daarom graag deze kortingscode met je, zodat je met extra voordeel kennis kunt maken met Marley Spoon. De kortingscode is geldig voor nieuwe klanten. 

We zetten het nog één keer op een rijtje in 5 overzichtelijke stappen:

Stap 1
Ga naar de website van Marley Spoon.
Stap 1: ga naar de website van Marley Spoon
Stap 2
Kies de box die bij je past, het aantal personen.
Stap 2: kies de maaltijdbox die bij je past, het aantal personen

Stap 3
Vul je postcode en emailadres in.
Stap 3: Vul je postcode en emailadres in

Stap 4
Kies de bezorgdatum en je vul je adresgegevens in.
Stap 4: vul je naam en adresgegevens in


Stap 5
Je komt nu bij de laatste stap. Selecteer hier je betaalmethode en controleer of de kortingscode juist is verwerkt. Daarna mag je jouw gerechten gaan kiezen!

Stap 5: Kies een betaalmethode en controleer je kortingscode

Wat kost de maaltijdbox netto met deze kortingscode?

De korting van €60,- is zoals je hierboven al zag verdeeld over de eerste 3 boxen die je besteld. Dat is best een aanzienlijk bedrag wat je als korting ontvangt, want sommige maaltijdboxen geven niet eens €10,- korting de eerste keer weg! Nu pak je dit voordeel dus gewoon drie keer achter elkaar. Op deze manier eet je dus wel heel erg voordelig. We zetten even een aantal voorbeelden op een rijtje om te laten zien wat de netto prijs is van je maaltijdbox met deze kortingscode:

Marley Spoon maaltijdbox Aantal gerechten Normale prijs Prijs met korting
2 personen 3 €41,95 €26,95
3-4 personen 3 €62,95 €47,95

Dit voordeel loopt dus door voor de eerste drie maaltijdboxen die je kiest. Ook als je na de eerste box bijvoorbeeld een aantal weken pauze wilt, kan je dit handig instellen via je account bij Marley Spoon. Je kan overigens altijd je maaltijdbox pauzeren wanneer je maar wilt en voor zo lang je wilt. Opzeggen is ook mogelijk. Je abonnement is flexibel. En extra goed nieuws: deze kortingscode werkt ook bij bestelling van een kerstbox van Marley Spoon. Bij Marley Spoon kies je zelf 3, 4 of 5 gerechten voor in de kerstbox. Op deze manier kan je dus voordelig een kerstmenu samenstellen. Maak snel gebruik van deze nieuwe kortingscode. 

Bekijk de maaltijdboxen van Marley Spoon tot wel €80 korting

Moet ik met deze kortingscode 3x Marley Spoon bestellen? 

Door een maaltijdbox te bestellen (dat geldt voor elke maaltijdbox-aanbieder) ga je een flexibel abonnement aan. Dit betekent dat je de box altijd kunt pauzeren of kunt opzeggen. In principe kan je deze maaltijdbox dus ook na 1x proberen weer opzeggen. Het antwoord is dus: Nee, het is niet verplicht om 3x een maaltijdbox af te nemen. Maar het is dus zeker de moeite waard om deze maaltijdbox op deze manier te leren kennen.

Totaal 45 korting op Marley Spoon

Een overzicht van alle Marley Spoon aanbiedingen en couponcodes

Het klopt dat er veel aanbiedingen en couponcodes te vinden zijn online. Het is alleen altijd maar hopen dat hij werkt. Eén geluk: onze kortingscode werkt direct én altijd. Je hebt ook meteen de hoogste korting te pakken die je kunt vinden. Meer korting zal je niet tegenkomen op het internet. Ook is dit een van de hoogste kortingen voor maaltijdboxen in het algemeen. Er zijn niet veel maaltijdboxen die zóveel korting geven, dus wacht niet te lang en maak gebruik van deze tijdelijke aanbieding! Marley Spoon heeft een mooie en gevarieerde maaltijdbox en is ook prima geschikt voor mensen die nog niet eerder uit een maaltijdboxen hebben gegeten.

Deze korting is tijdelijk zo hoog, dit is een goed moment om deze maaltijdbox uit te proberen.

We willen nog vermelden dat deze korting tijdelijk is. We mogen deze nu al een tijdje aanbieden, maar het komt regelmatig voor dat de aanbieders kiezen om weer te stoppen met een kortingsactie of om het bedrag te verlagen. Van alle kortingsacties die we de laatste tijd voorbij hebben zien komen is dit toch één van de hoogste ooit. Dus als je al interesse had in de maaltijdbox van Marley Spoon, twijfel niet langer en probeer deze box gewoon eens zelf! Bevalt het niet dan kan je altijd nog pauzeren of opzeggen en bevalt hij net zo goed als dit bij ons het geval is, dan eet je in ieder geval lekker voordelig met de eerste drie maaltijdboxen!

De aanbiedingen van de kortingscodes veranderen regelmatig. We hebben hogere en lagere kortingscodes voorbij zien komen. Daarom is het slim om niet te lang te wachten, het kan zo zijn dat de kortingscode morgen niet meer beschikbaar is. We controleren deze kortingscodes regelmatig om ervoor te zorgen dat je niet voor een teleurstelling komt te staan. Niets is zo irritant als voor niets ergens op klikken om er achter te komen dat hij niet werkt. Helaas zien we dit veel gebeuren op andere websites. Dit willen we voorkomen en daarom checken we deze acties regelmatig. Mocht er toch iets niet kloppen, neem gerust contact met ons op dan controleren we dit zo snel mogelijk.

In onderstaand schema zie je de kortingscodes die eerder van toepassing waren voor Marley Spoon. In het schema zie je welke actiecodes inmiddels verlopen zijn. Sommige kortingsacties zijn nu dus niet meer geldig, maar we zetten deze op een rijtje zodat je weet dat je hier niet verder naar hoeft te zoeken.

Actie code korting geldig tot
1 x 50%, 1 x €20 en 2 x € 10 op de eerste 4 boxen H50FDBXWJ4O €80,-  
2 x €20 2x €10 korting op de eerste 4 maaltijdboxen HQ3MSWIJZER6O €60,-  
3 x €15 korting op de eerste 3 maaltijdboxen H15FBOXWJ3O €45,-  
3 x €15 korting op de eerste 3 maaltijdboxen H15WIJZERSP3NO €45,- 01-01-2021
4 x €10 korting op de eerste 4 maaltijdboxen H4WIJZERSP10NO €40,- 01-05-2020
3 x €15 korting op de eerste 3 maaltijdboxen FBW45DK €45,- 1-1-2020
4 x €10 korting op de eerste 4 maaltijdboxen FBWZR40K €40,- 1-09-2019
€25 korting op je eerste maaltijdbox MSP25D €25,- 20-08-2018

Waarom voor Marley Spoon kiezen?

Marley Spoon streeft er naar de slogan "De betere box" waar te maken en daarom mag je ook producten en gerechten van goede kwaliteit verwachten. Je kunt wekelijks ook bliksemsnelle gerechten kiezen bij Marley Spoon. Daarmee kook je binnen 20 minuten een smaakvol gerecht. Handig op de dagen dat je het extra druk hebt en toch een gezonde maaltijd wil kunnen nuttigen. De gerechten van Marley Spoon zijn lekker en verrassend. Het leuke is ook dat je zelf mag kiezen. Elke week heb je de keuze uit 40 verschillende gerechten. Dat is echt veel en de kans dat je geen lekker gerecht kan kiezen is zo echt minimaal!
Sinds enige tijd kan je ook bij Marley Spoon een fruitbox bestellen. Met een fruitbox heb je iedere week vers fruit in huis voor het hele gezin. De fruitbox is alleen te bestellen in combinatie met een maaltijdbox.

Vragen en antwoorden over de Marley Spoon korting

 • 📦 Is er op dit moment een werkende kortingscode voor Marley Spoon?
  Ja, op dit moment is er een actieve kortingscode. Klik op bovenstaande knop voor de actieve code. Deze code is inmiddels erg populair omdat je er extra veel voordeel mee ontvangt op je eerste 3 maaltijdboxen bij Marley Spoon.
 • 💶 Is dit de hoogste korting op Marley Spoon die er momenteel is?
  Ja, deze korting tot €80,- is de hoogste geldige korting die er momenteel te vinden is voor de Marley Spoon maaltijdbox. Bovendien is dit de beste actie voor korting op een maaltijdbox. Marley Spoon geeft de hoogste korting op dit moment in vergelijking met andere maaltijdbox-aanbieders.
 • 💰 Hoeveel kan ik besparen met deze korting op Marley Spoon?
  Je krijgt in totaal tot €80 korting op je eerste vier maaltijdboxen. De eerste box ruim 50% korting en daarna 26, 16 en 10 procent op de volgende boxen. De korting is automatisch van toepassing op de eerste vier maaltijdboxen die je afneemt.
 • ⌛ Hoe lang is deze korting geldig?
  Dit is een tijdelijke kortingscode. We hebben eerder gezien dat Marley Spoon de acties ook plotseling weer kan stopzetten. Profiteer er nu dus snel van zo lang de korting actief is.
 • 🤔 Hoe werkt deze Marley Spoon kortingscode?
  De korting wordt toegepast als je klikt op de knop hierboven. Je ziet dan meteen dat de korting wordt verrekend met de totaalprijs op de Marley Spoon website. Het is dus niet nodig om een code of couponcode te kopiëren, je klikt via de knop hierboven naar Marley Spoon en de actie werkt automatisch.
 • 💡 Moet ik met deze actie drie maaltijdboxen bestellen?
  Nee, het is niet verplicht om 3 maaltijdboxen te bestellen. Je krijgt korting op 3 boxen, maar je kunt altijd eerder pauzeren of opzeggen wanneer je wilt, ook na afname van bijvoorbeeld één maaltijdbox.
 • 🎁 Is er ook een kortingscode voor bestaande klanten van Marley Spoon?
  Marley Spoon heeft regelmatig voor bestaande klanten een leuke actie klaarstaan. Deze kortingen en acties ontvang je via de nieuwsbrief. Maar de hoogste korting kan je vinden voor nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen soms wel 1 of 2 maaltijdboxen weggeven. Zo'n gratis maaltijdbox regel je via je eigen account. Of regel een nieuwe klant voor Marley Spoon en je ontvangt zelf ook een korting op je maaltijdbox. Deze opties regel je via je eigen account op de website van Marley Spoon.
 • 🚚 Is de bezorging van de maaltijdbox gratis?
  Ja, de bezorging van de maaltijdbox is altijd gratis bij Marley Spoon. Zoeken naar een kortingcode voor gratis verzending van Marley Spoon heeft dus geen zin. Je hebt al standaard gratis verzending.
 • 🍽 Kan ik na gebruik van deze korting de maaltijdbox opzeggen?
  Door gebruik te maken van deze korting ga je een flexibel abonnement aan bij Marley Spoon. Dat betekent dat je altijd kunt opzeggen of pauzeren. Let wel goed op je opzegtermijn (meestal 6 dagen), anders krijg je nog een extra maaltijdbox. Je regelt je opzegging het snelst via je eigen account op de site van Marley Spoon.
 • 🤩 Hoe ontvang ik een gratis Marley Spoon box?
  Het is natuurlijk super leuk om een gratis maaltijdbox te ontvangen. Ben jij zo'n geluksvogel? Vraag je vrienden of bekenden die al Marley Spoon klant zijn of ze in hun account een Marley Spoon box kunnen weggeven. De meeste vaste klanten van Marley Spoon hebben namelijk deze optie en kunnen ongeveer 2x een maaltijdbox cadeau geven. Via een email ontvang je dan een activatie-link voor een gratis box. Af en toe ontvang je ook een waardebon in je maaltijdbox voor een gratis maaltijdbox. Niet zomaar weggooien dus, maar maak iemand blij met een box!
 • 🎄 Is er een kortingscode voor de kerstbox van Marley Spoon?
  Ben je nieuw bij Marley Spoon en sta je op het punt om een kerstmenu te bestellen? Bovenstaande kortingscode geldt voor nieuwe klanten en dus ook voor het kerstmenu. Marley Spoon heeft namelijk op dit moment geen losse kerstbox, maar je kunt losse kerstgerechten bestellen in je standaard-box. Het is dus op deze manier mogelijk om een kerstmenu te bestellen met extra veel korting voor nieuwe klanten. Klik op deze pagina op de knop van Marley Spoon en de korting zal automatisch op je kerstmenu worden verrekend.
Let op! Dit is een speciale kortingscode. Je krijgt niet alleen op je eerste box een korting maar ook nog:
25% op de 2e box en 16% op de 3e box en 10% op de 4e box ! Ook dit gaat automatisch.

Bereken je korting met deze calculator:

1. Hoeveel korting krijg ik met deze kortingscode?

Je krijgt op je eerste box een korting van 53%.
2. Bereken de prijs

3. Pak deze korting!

Deze kortingscode gebruiken
Deze korting is een mooie manier om kennis te maken met een maaltijdbox van Marley Spoon. Misschien ben je benieuwd hoeveel deze korting in de praktijk is per box?

We hebben hier een aantal voorbeeld waar we hebben uitgerekend wat deze foodbox je precies kost:
Korting op de Classic Box Foodbox met korting Classic Box
Gebaseerd op 3 maaltijden
2 personen€ 44,93€ 21,12
Korting op de Marley Spoon kerstbox Foodbox met korting Marley Spoon kerstbox
Gebaseerd op 0 maaltijden
2 personen€ 41,95€ 19,72
4 personen€ 62,95€ 29,59
Korting op de Familiebox Foodbox met korting Familiebox
Gebaseerd op 2 maaltijden
3 personen€ 53,91€ 25,34
4 personen€ 53,91€ 25,34
Klik hier voor meer informatie over Marley Spoon.
En klik om alle actuele kortingscodes te bekijken.