FoodboxWijzer logo Speciale kortingsactie
Deze korting van €15 hebben we verwerkt in de knop hiernaast. Als je hierop klikt zal de korting automatisch ingevuld worden op de website van Marley Spoon. Tijdens het bestellen zie je de korting dan toegepast worden.
Let op! Dit is een speciale kortingscode. Je krijgt niet alleen op je eerste box een korting maar ook nog:
€ 15.00 op de 2e box en € 15.00 op de 3e box ! Ook dit gaat automatisch.

Kortingscode Marley Spoon van €45!

Let op, de kortingscode is aangepast en vernieuwd. Voorheen €25 korting, nu zelfs €45 korting! De korting is verdeeld over 3 boxen. Voor iedereen die graag extra voordelig kennis maakt met Marley Spoon hebben we een speciale kortingscode. Met onze kortingscode krijg je 3 x €15 euro korting op je eerste maaltijdboxen van Marley Spoon. Dat betekent dat je eerste maaltijdboxen ontzettend voordelig zijn. Voor slechts €26,95 (en dat is inclusief bezorging!) kan je met deze couponcode 3x voordelig een maaltijdbox bestellen. Je kunt dus goedkoop een maaltijdbox uitproberen met onze exclusieve voucher code voor de Marley Spoon maaltijdboxen. 

Marley Spoon korting oktober 2019

We hebben op Foodboxwijzer altijd actuele en gecontroleerde kortingscodes, aanbiedingen en couponcodes voor je klaarstaan. Ook korting op Marley Spoon. Daarmee kan je extra voordelig een maaltijdbox uitproberen. Deze actiecode werkt eenvoudig. Je kunt gebruik maken van de kortingscode van Marley Spoon door op bovenstaande knop te klikken. De kortingscode voor Marley Spoon zal dan automatisch worden toegepast op de bestelling van je eerste maaltijdbox.

Hoe werkt deze kortingscode?

Deze code werkt eenvoudig. Klik op de knop hierboven en je komt op de website van Marley Spoon. Dan moet je even een paar seconden geduld hebben omdat de kortingscode automatisch verwerkt wordt. Daarna zie je een melding in beeld dat de korting is toegepast. Dit ziet er zo uit:

Uitleg 45 euro korting voor Marley Spoon maaltijdbox

Hoeveel voordeel je krijgt 

De korting van €45 is zoals je hierboven al zag verdeeld over de eerste 3 boxen die je besteld. Dat is best aanzienlijk, want sommige maaltijdboxen geven niet eens €15 korting de eerste keer weg! Nu pak je dit voordeel dus gewoon drie keer achter elkaar. Op deze manier eet je dus wel heel erg voordelig. We zetten even een aantal voorbeelden op een rijtje om te laten zien wat de prijs is van je maaltijdbox met deze kortingscode:

Marley Spoon maaltijdbox Aantal gerechten Normale prijs Prijs met korting
2 personen 3 €41,95 €26,95
3-4 personen 3 €62,95 €47,95

Dit voordeel loopt dus door voor de eerste drie maaltijdboxen die je kiest. Ook als je na de eerste box bijvoorbeeld een aantal weken pauze wilt, kan je dit handig instellen via je account bij Marley Spoon. Je kan overigens altijd je maaltijdbox pauzeren wanneer je maar wilt en voor zo lang je wilt. Je abonnement is flexibel.

Bekijk de maaltijdboxen van Marley Spoon met €45 korting

Moet ik met deze kortingscode 3x een maaltijdbox bestellen? 

Door een maaltijdbox te bestellen (dat geldt voor elke maaltijdbox-aanbieder) ga je een flexibel abonnement aan. Dit betekent dat je de box altijd kunt pauzeren of kunt opzeggen. In principe kan je deze maaltijdbox dus ook na 1x proberen weer opzeggen. Het is niet verplicht om 3x een maaltijdbox af te nemen, maar we kunnen je wel zeggen dat deze maaltijdbox zeker het proberen waard is! Profiteer jij ook mee van deze flinke korting op de eerste 3 maaltijdboxen?

Totaal 45 korting op Marley Spoon

Veel aanbiedingen en couponcodes

Het klopt dat er veel aanbiedingen en couponcodes te vinden zijn online. Het is alleen altijd maar hopen dat hij werkt. Eén geluk: onze kortingscode werkt direct én altijd. Je hebt ook meteen de hoogste korting te pakken die je kunt vinden. Meer korting zal je niet tegenkomen op het internet. Ook is dit een van de hoogste kortingen voor maaltijdboxen in het algemeen. Er zijn niet veel maaltijdboxen die zóveel korting geven, dus wacht niet te lang en maak gebruik van deze aanbieding! Marley Spoon heeft een mooie en gevarieerde maaltijdbox en is ook prima geschikt voor mensen die nog niet eerder uit een maaltijdboxen hebben gegeten.

Waarom voor Marley Spoon kiezen?

Marley Spoon streeft er naar de slogan "De betere box" waar te maken en daarom mag je ook producten en gerechten van goede kwaliteit verwachten. Je kunt wekelijks ook bliksemsnelle gerechten kiezen bij Marley Spoon. Daarmee kook je binnen 20 minuten een smaakvol gerecht. Handig op de dagen dat je het extra druk hebt en toch een gezonde maaltijd wil kunnen nuttigen. De gerechten van Marley Spoon zijn lekker en verrassend. Het leuke is ook dat je zelf mag kiezen. Elke week heb je de keuze uit 20 verschillende gerechten. Dat is echt veel en de kans dat je geen lekker gerecht kan kiezen is zo echt minimaal!
Sinds enige tijd kan je ook bij Marley Spoon een fruitbox bestellen. Met een fruitbox heb je iedere week vers fruit in huis voor het hele gezin. De fruitbox is alleen te bestellen in combinatie met een maaltijdbox. 

Bereken je korting met deze calculator:

1. Hoeveel korting?

Je krijgt op je eerste box een korting van 15 euro.

2. Bereken de prijs

3. Pak deze korting!

Deze kortingscode gebruiken
Deze korting is een mooie manier om kennis te maken met een maaltijdbox van Marley Spoon. Misschien ben je benieuwd hoeveel deze korting in de praktijk is per box?

We hebben hier een aantal voorbeeld waar we hebben uitgerekend wat deze foodbox je precies kost:

De Classic Box

Foodbox met korting Classic Box
Gebaseerd op 3 maaltijden
2 personen€ 41.95€ 26.95
3 personen€ 62.95€ 47.95
4 personen€ 62.95€ 47.95

De Familiebox

Foodbox met korting Familiebox
Gebaseerd op 2 maaltijden
3 personen€ 52.95€ 37.95
4 personen€ 52.95€ 37.95

De Marley Spoon Dinerbox

Foodbox met korting Marley Spoon Dinerbox
Gebaseerd op 1 maaltijden
4 personen€ 52.00€ 37
Klik hier voor meer informatie over Marley Spoon.
En klik om alle actuele kortingscodes te bekijken.