FoodboxWijzer logo

Beebox en Willem&Drees gaan samen verder

Vanaf nu gaat Beebox verder onder de naam Willem&Drees

Beebox en Willem&Drees

Inmiddels trekken Beebox en Willem&Drees al een jaar samen op, maar vanaf nu gaan ze écht samen verder onder één naam: Willem&Drees

Vanaf nu heet Beebox dus Willem&Drees

Wilem&Drees gaat verder met beebox maaltijdboxen

Wat betekent dat voor de fijne maaltijdboxen van Beebox? 

We hebben goed nieuws; je kunt heerlijk blijven genieten bij Willem&Drees van de fijne, biologische maaltijdboxen van Beebox. Sterker nog, je hebt nu nog meer mogelijkheden! Je kunt bijvoorbeeld nu ook kiezen voor een gezinsbox, een ideale biologische maaltijdbox met kindvriendelijke gerechten. 
Maar is er nog meer! Je kan nu ook wekelijks vers van de biologische boeren bij bestellen. Denk aan zuivel, brood, sap, fruit, groente en vleeswaren. De ideale manier om tegelijk met je maaltijdbox verse, biologische producten in huis te halen. Je kunt dus eigenlijk zeggen dat Beebox en Willem&Drees hun fantastische diensten en producten hebben samengevoegd in één online shop. 

Bij Willem&Drees bestel je de vertrouwde Beeboxen samen met verse, biologische producten die je elke week kunt gebruiken.

Beebox maaltijdboxen bestellen bij Willem&Drees

Daarom kies je voor Willem&Drees

  • Biologisch
  • Eerlijk & betaalbaar
  • Gratis thuisbezorgd
  • Persoonlijke service

Willem&Drees werkt met biologische boeren. Zuinig zijn op de aarde en er niet mee stunten, dat is het standpunt. De boeren bij Willem&Drees volgen het ritme van de natuur. Dat is gezond voor de aarde én voor jou. De producten kopen zij direct in bij de boeren en betalen hun de prijs die zij verdienen. Daardoor blijven jouw boodschappen vers en betaalbaar. Willem&Drees kiest voor de kracht van samen. In de coöperatie zitten boeren, burgers en bedrijven. Ze kennen en stimuleren elkaar. Dat is zoals ze bij Willem&Drees zeggen: "Eten van een gezonde keten".

Maaltijdbox bestellen bij Willem&Drees

Bij Willem&Drees bestel je dus de Beebox die bij je past. In de maaltijdboxen zitten biologische ingrediënten voor drie maaltijden. De recepten kan je elke week op de site vinden. 

Maaltijdbox van beebox en willemendrees

Je kunt ook basisboxen bestellen bij Willem&Drees. Vol met Nederlandse groenten en fruit van het seizoen. Met deze boxen kun je alle kanten op en je eigen recepten gebruiken. Voor inspiratie en tips kan je natuurlijk ook de recepten bij Willem&Drees gebruiken. 

Kies je (wekelijkse) versproducten

De online winkel van Willem&Drees is gevuld met heerlijke versproducten van Nederlandse biologische boeren. Je shopt er verse producten zoals zuivel, brood, sap en vleeswaren, groente en fruit van het seizoen en wekelijks leuke aanbiedingen. Het assortiment is afhankelijk van het seizoen en kan per week verschillen. 

Ga naar Willem&Drees


Dit was een blog over Willem&Drees.