FoodboxWijzer logo

Marley Spoon

Informatie, foto's, alle boxen en reviews met ervaringen over Marley Spoon

Actieve kortingscode beschikbaar! Profiteer van korting bij Marley Spoon.
Klik op de knop om de korting automatisch toe te passen.
Logo van Marley Spoon
beoordeling:
6
beoordeling uit 27 reviews
score schaal van 1 tot 10
geef jouw mening bekijk de reviews Youtube video

De maaltijdbox van Marley Spoon staat bekend om de goede, smaakvolle recepten die je zelf kunt kiezen. Ben je dol op koken maar heb je niet altijd de tijd om recepten en de bijbehorende ingrediënten bij elkaar te zoeken? Dan is de Marley Spoon box ideaal. Het kookniveau van deze box zal je nog meer plezier geven in het koken van afwisselende, gezonde gerechten. Het concept van Marley Spoon wijkt wat af van de andere foodboxen en dat maakt de maaltijdbox van Marley Spoon ook meteen zo populair. Waar je bij de meeste maaltijdboxen geen invloed hebt op wat je thuisbezorgd krijgt, laat Marley Spoon je zelf de gerechten kiezen. Je kiest dus zelf welke gerechten je in de box ontvangt! De chefkoks van Marley Spoon bedenken iedere week weer 8 nieuwe recepten die jij thuis kunt koken. Daarnaast ook elke week 4 favoriete recepten van bestaande klanten, waardoor je dus bij Marley Spoon elke week kunt kiezen uit maar liefst 12 gerechten! Je kunt via de site van Marley Spoon heel gemakkelijk jouw keuze voor gerechten doorgeven. Je ontvangt dan de gekozen gerechten in een maaltijdbox bij je thuis, inclusief alle producten en recepten die je daarvoor nodig hebt. Je kunt altijd kiezen uit verschillende vlees, vis en vegetarische (en veganistische) recepten, zo is er altijd een recept dat je lekker vindt! Het gemak van Marley Spoon zorgt ervoor dat je vaker écht lekker en gezond eten kookt. Bij Marley Spoon kan je producten van kwaliteit verwachten in je maaltijdbox. Ook de kookbeleving staat centraal, het is leuk om gerechten te maken met Marley Spoon. 

Je kunt bij Marley Spoon kiezen tussen twee boxen; de classicbox en de familiebox. De classicbox is zeer geschikt voor twee volwassenen. De familiebox van Marley Spoon is zeer geschikt voor gezinnen met 2-3 (jonge) kinderen. Er zitten recepten in die kinderen snel lekker zullen vinden. 

Wil je graag vegetarisch eten met Marley Spoon? Het is mogelijk om een complete vegetarische maaltijdbox te bestellen bij Marley Spoon. Je kiest dan elke week de vegetarische gerechten die je in de box wenst te ontvangen. Regelmatig heeft Marley Spoon ook de veganistische gerechten die je zelf kunt kiezen en toevoegen aan je box. 

Frequentie van de maaltijdbox: standaard wekelijks
Via je account bij Marley Spoon kan je je bestelling gemakkelijk aanp
assen of overslaan of langere tijd pauzeren als je bijvoorbeeld op vakantie bent. En in je online account kun je tot wel 4 weken vooruit plannen, super handig en flexibel. 

Ons testpanel heeft ook maaltijdboxen van Marley Spoon getest. De ervaringen en foto's van de maaltijdbox testen lees je op de pagina testpanel. De meest recente test van Marley Spoon kan je hier lezen. 

Met deze informatie, ervaring van ons testpanel en reviews van anderen die je hieronder kunt lezen krijg je al snel een beeld of deze maaltijdbox van Marley Spoon voor jullie geschikt is. Vergeet ook zeker niet de kortingscode van Marley Spoon als je de maaltijdbox eens voordelig wilt uitproberen!

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch

Alle foodboxen van Marley Spoon

Interessante blogs over Marley Spoon

3 foto's over Marley Spoon

Ervaringen met Marley Spoon

Al een tijdje maken we gebruik van de Marley Spoon boxen. Vaak tevreden maar de laatste drie keren was of het fruit niet rijp genoeg om te gebruiken in de recepten, of de groente echt niet meer vers of er ontbrak een ingrediënt. Kwaliteit is er zeer op achteruit gegaan helaas. Hoeveelheid wel voldoende. Heb ook niet het idee dat er veel mee gedaan wordt door de "culinaire afdeling". Als ik kies voor gemak dan wil ik niet voor elke maaltijd toch nog naar de supermarkt moeten....jammer want de recepten vind ik wel goed.

Consument avatar
Eva
cijfer:
4.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Wij zijn drie maand geleden begonnen met het proberen van Foodbox. Marley Spoon was al snel een favoriet qua concept en maaltijden en originaliteit ( Ik moet ze het nageven er zitten verrassende recepten tussen. Al snel bleek dat er problemen opdoken naar versheid van de producten, of ontbrekende prodcuten ( je kan bij Marley Spoon je gerechten scoren elke week) dus dat deden we ook en ergens wel de verwachting dat we daar een keer feedback op gingen krijgen! Een enorme mondige klantendienst die natuurlijk alle ellende van de boxen moeten ontvangen, maar er werd nooit aan probleemoplossing gedaan. Moet even lachen als ik de Feedback van anderen lees: we geven het door aan ons culinaire team! Dat kregen wij ook elke keer te horen. Ook vind ik dat er als je de boxen wekelijks en 2 wekelijks gebruikt enorm veel gerechten terugkeren. Elke week aubergine courgette en broccoli komt gewoon je oren uit... Ook daar hebben wij een communicatie gehad. Idd te kleine porties vlees en vis ( ongeveer 110g per volwassene) en vaak veel te weinig groenten. En als die er bij zitten niet vers. Kort door de bocht luisteren ze niet naar wat er mis gaat en blijkbaar is dat redelijk veel. jammer het concept zou idd kunnen aanslaan maar er is werk aan de winkel! Qua versheid, opvolging van Feedback, duidelijk communicatie! Beleefdheid. Pas als je je account daadwerkelijk verwijdert wat wij uiteindelijk na een hoop ellende hebben gedaan, dan krijg je een mailadres waar je je ongenoegen aan kwijt kan.... Afgelopen week stonden er wraps op t menu, mijn man vroeg me of ik het erg vond dat hij nog iets extra's bij opwarmde! We hadden echt nog honger!

Consument avatar
Bofiju
cijfer:
3.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Na een aantal weken HelloFresh geprobeerd te hebben, abonnement opgezegd en de overstap naar Marley Spoon overgestapt. Primaire reden was dat er een aantal keer een niet lekker gerecht tussen zat en her en der wat matige hoeveelheden vlees. Wat meteen opvalt is dat de bezorgmogelijkheden tegenvallen. Wij, 2 werkenden, vinden de bezorgoptie voor zondag ideaal (en als enigste echt reeel). Marley Spoon biedt alleen bezorging in de avond op die dag, wat de bewegingsvrijheid enorm limiteert. Jammer! De eerste box ontvangen en wij werden lichtelijk enthousiast; goed verpakt en de ingrediënten zien er redelijk uit. Alles de koelkast in en maandag het eerste gerecht. Het eerste gerecht blijken achteraf de kookinstructies niet te kloppen, waardoor de varkensvlees burgers niet gaar zijn. Zelfs na een aantal minuten langer in de pan te hebben gelegen. De zoete aardappel niet bijzonder, slaat de plank redelijk mis bij het gerecht. Dinsdag de buritto's en wat meteen opvalt is de zeer magere hoeveelheid kip die meegeleverd is. Weliswaar fijn dat het voorgesneden is, maar met ongeveer twee stukjes kip per buritto, is het eigenlijk meer een wrap met een heftige lading paprika dan een Mexicaanse burrito. Waar de hap met kip lekker is, zijn de happen met alleen paprika niet lekker. Typisch een gerecht waar alle smaken tellen, erg jammer. De tweede dag dat we 's avonds weer naar de buurtsuper zijn geweest. We besluiten dat Marley Spoon niet iets voor ons is en zeggen op. Tot onze schrik zien we staan dat er een nieuwe box voor ons klaarstaat voor a.s. zondag. Ik bel de klantenservice op; het kan voor een weekje proberen toch niet zo zijn dat ik op maandag al hang voor een extra week? Een enigszins begripvolle meneer (na bovenstaand verhaal) meldt dat de ingrediënten al besteld zijn en dat we dus voor €40 'hangen' voor een nieuwe week met gerechten waar we dus ook niet voor gekozen hebben. Als de producten daadwerkelijk vers zijn, dan moet het geen probleem zijn de bestelling aan te passen zover van te voren. Daar kan de heer aan de telefoon geen uitspraken over doen. Ik hang vervolgens op met een zeer ontevreden gevoel, waarbij ik mij als klant niet gehoord voel en daadwerkelijk een nieuwe box zondag moet ontvangen.... Hopen dat het beter is dan deze week, maar deze klant zijn ze definitief kwijt.

Consument avatar
Sabine Louwerse
cijfer:
4
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Inmiddels een paar keer met Marley Spoon gekookt. Het zijn leuke, afwisselende gerechten. Zoals ik ook ergens las is deze box inderdaad geschikt voor mensen die van koken houden. Ik heb er al het nodige van geleerd. Dat maakt deze box voor mij ook extra leuk, ik leer wat nieuwe kooktechnieken en smaken kennen en dat geeft me weer inspiratie voor nieuwe gerechten. Ik moet er wel bij zeggen dat ik niet elke week wil koken met deze box, zo af en toe vind ik heerlijk! Wel op tijd je abonnement pauzeren!

Consument avatar
Evi
cijfer:
9
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Aanbieder logo van Marley Spoon Reactie van Marley Spoon:
Hi Evi, bedankt voor je review. Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent en er veel van leert! Wij wensen je dan ook nog veel kookplezier! Groetjes, Lisa van Marley Spoon
Ga naar pagina: 
Heb je zelf ervaring met Marley Spoon? Plaats dan ook jouw mening. Alvast bedankt!