FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Marley Spoon maaltijdbox

De populaire maaltijdbox voor mensen die houden van lekker koken en heerlijke gerechten

De inhoud van de Marley Spoon maaltijdboxHeel populair in Nederland is de Marley Spoon maaltijdbox. De maaltijdbox van Marley Spoon staat bekend om de goede, smaakvolle recepten die je zelf kunt kiezen. Elke week heb je hier keuze uit maar liefst 40 verrassende gerechten. Ben je dol op koken maar heb je niet altijd de tijd om recepten en de bijbehorende ingrediënten bij elkaar te zoeken? Dan is de Marley Spoon box ideaal voor je. Voor gezinnen die graag smaakvolle, gezonde én snelle gerechten op tafel zetten is de familiebox ook zeker een goed idee. Er zijn elke week bliksemsnelle gerechten te kiezen waarmee je in 20 minuten een heerlijk gerecht op tafel zet. 

Bij Marley Spoon heb je elke week keus uit 40 verrassende en inspirerende gerechten. 

Over de Marley Spoon maaltijdbox en de recepten

Marley Spoon maaltijdbox met elke week veel verse productenDe Marley Spoon maaltijdbox is een populaire maaltijdbox. Het koken met deze box zal je nog meer plezier geven in het bereiden van afwisselende, gezonde gerechten. Het concept van deze maaltijdbox wijkt wat af van de andere foodboxen en dat maakt deze maaltijdbox ook meteen zo populair. De creatieve maaltijdbox noemen ze zichzelf bij Marley Spoon. Want creatieve en verrassende gerechten is wat ze je willen bieden. Waar je bij de meeste maaltijdboxen eerder geen invloed had op wat je thuisbezorgd krijgt, laat deze maaltijdbox je inmiddels al héél lang zelf gerechten kiezen. Zelf je gerechten kiezen vinden steeds meer mensen een belangrijke eigenschap van een maaltijdbox. Iedereen heeft andere voorkeuren en op deze manier kan je zelf bepalen wat je eet.  
 

Een maaltijdbox moet constante kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs.

Heerlijk verse ingrediënten voor de lekkerste recepten.

Je kiest dus zelf welke gerechten je in de box ontvangt. De chefkoks van Marley Spoon bedenken iedere week weer heel veel nieuwe recepten die jij thuis kunt koken. Daarnaast ook elke week een aantal favoriete recepten van bestaande klanten. Niet zo gek dat inmiddels ook andere maaltijdbox-aanbieders deze keuze-optie aanbieden, want meer keuzevrijheid in de gerechten zorgt voor veel tevreden klanten. Een abonnement op de Marley Spoon box is heel flexibel, je kunt dus altijd pauzeren of overslaan wanneer jij wilt. Je regelt dit zelf via je online account waar je makkelijk instellingen kunt aanpassen. 

Ook Marley Spoon gaat voor duurzaam en CO2 neutraal

Het is een hip item tegenwoordig en ieder bedrijf wil groen en duurzaam zijn tegenwoordig. Maar het gaat erom dat je echt stappen zet en niet alleen een labeltje plakt. Het lijkt erop dat ze het bij Marley Spoon serieus nemen. Zo hebben ze verbeteringen doorgevoerd, waardoor ze nu een CO2 neutraal bedrijf zijn geworden. Dat wil niet zeggen dat ze helemaal geen uitstoot meer hebben, dat is op dit moment nog onmogelijk. De uitstoot die ze niet kunnen vermijden compenseren ze met groene projecten. Wat zijn dit voor projecten? In de praktijk zorgde dit  er bijvoorbeeld voor dat er 55.000 bomen zijn geplant in Uruguay. In Zambia hebben ze meer dan 4000 speciale kooktoestellen gesponsord aan arme gezinnen. Die zorgen voor veel minder uitstoot dan koken op hout gestookte ovens. Ook zijn die minder ongezond omdat ze voor minder luchtvervuiling zorgen. Mooie projecten die je dus steunt als je eet met de Marley Spoon maaltijdbox. We hopen dat ze meer van deze projecten gaan ondersteunen in de toekomst.

Marley Spoon gaat voor duurzaam en CO2 neutraal

Zelf gerechten kiezen bij Marley Spoon

Je kunt via je online account op de site heel gemakkelijk jouw keuze voor gerechten doorgeven. Elke week is er keus uit 40 gerechten. Marley Spoon hanteert vijf verschillende categorieën voor de gerechten: vegetarisch, vlees & vis, snel & simpel, kindvriendelijk of gezond. Je kunt altijd zelf kiezen uit deze gevarieerde recepten, er is altijd een recept dat je lekker vindt. Geen zin om zelf te kiezen? Dan verrast Marley Spoon je graag en kiezen zij de gerechten voor je. Je ontvangt de gekozen gerechten in een maaltijdbox bij je thuis, inclusief alle producten en recepten die je daarvoor nodig hebt. Je ziet van te voren ook wat de bereidingstijd is van de gerechten. Dat vinden wij zelf altijd wel prettig. Soms kiezen we bewust voor een aantal recepten met een korte bereidingstijd als we weten dat het een drukke week zal worden.

Grote keuze uit heerlijke gerechten bij Marley Spoon om van te smullen!

Ook op basis van de bereidingstijd kan je natuurlijk een keuze maken voor een gerecht. Elke week zijn er ook een aantal bliksemsnelle gerechten; met deze gerechten zet je in 20 minuten een heerlijk gerecht op tafel. Dit zorgt ervoor dat je vaker écht lekker en gezond eten kookt. Bij Marley Spoon kan je producten van kwaliteit verwachten in je maaltijdbox. Ook de kookbeleving staat centraal, het is leuk om gerechten te maken en je leert regelmatig nieuwe technieken en handigheidjes. 

Met onze kortingscode kan je de maaltijdbox van Marley Spoon nu héél voordelig uitproberen. 

De Marley Spoon maaltijdboxWil je graag vegetarisch eten met Marley Spoon? Het is mogelijk om een complete vegetarische maaltijdbox te bestellen. Je kiest dan elke week de vegetarische gerechten die je in de box wenst te ontvangen. Eet je graag vegan? Regelmatig heeft Marley Spoon ook veganistische gerechten die je zelf kunt kiezen en toevoegen aan je box.

Vergelijk deze maaltijdbox

Je kunt hier gemakkelijk alle Marley Spoon maaltijdboxen vergelijken. Je hebt keuze uit twee boxen; de classicbox en de familiebox. Je kunt wekelijks kiezen voor een box met 2, 3 of 4 gerechten. Maar omdat je tegenwoordig zelf je gerechten kiest in de maaltijdbox, is het verschil tussen de boxen eigenlijk steeds kleiner. Jij kiest tenslotte welke gerechten je ontvangt. 
Wil je meer weten over de maaltijdbox voor 2 personen van Marley Spoon? De ook wel genoemde 'Classic box' is zeer geschikt voor twee volwassenen. Of zoek je naar ervaringen met de familiebox? De familiebox van Marley Spoon is zeer geschikt voor gezinnen met 2-3 (jonge) kinderen of handig als je een keer vrienden te eten krijgt. Op Foodboxwijzer.nl kan je elke populaire maaltijdbox vinden. Vergelijk de box met de andere maaltijdboxen zoals bijvoorbeeld de box van HelloFresh. Vergelijk de maaltijdenboxen op basis van prijs, inhoud of zoek op kortingscodes van maaltijdboxen.
Heb je zelf ervaring met Marley Spoon? Wij zijn altijd benieuwd naar je mening. Via onze review pagina kan je jullie ervaringen achter laten en zelfs een foto uploaden als je wilt. 

Is deze maaltijdbox kindvriendelijk? 

Een vraag die we vaak te horen krijgen bij FoodboxWijzer is of de Marley Spoon maaltijdbox kindvriendelijk is en geschikt is voor gezinnen met (jonge) kinderen. Zijn de gerechten inderdaad geschikt voor kinderen? Het antwoord op deze vraag is ja; de maaltijdbox is zeker kindvriendelijk. De gerechten bij Marley Spoon zijn altijd verrassend en vernieuwend maar elke week kan je ook kiezen uit kindvriendelijke gerechten. Marley Spoon geeft zelf aan welke gerechten elke week kindvriendelijk zijn. Bovendien kan je zelf de gerechten kiezen en kan je als ouder vaak ook een inschatting maken welke gerechten in de smaak zullen vallen bij je kids. De kindvriendelijke gerechten zijn ook snel te bereiden. De gerechten staan vaak al binnen 20 minuten op tafel! Veel gezinnen die inmiddels al vaker Marley Spoon gerechten bereiden, geven aan dat hun kinderen nieuwe smaken hebben leren eten. En dat is ook zeker een positieve eigenschap van een kindvriendelijke maaltijdbox! 

Koken met kinderen en Marley Spoon

Marley Spoon maaltijdbox voordelig bestellen

Wil je het gemak van de Marley Spoon maaltijdbox zelf ervaren? Heb je ook zin gekregen in gezonde en smaakvolle gerechten? Maak dan direct gebruik van de speciale korting! Je kunt nu de maaltijdbox bestellen met een flinke korting. Door gebruik te maken van onze speciale kortingscode ontvang je nu maar liefst 3x korting op je eerste 3 maaltijdboxen, met een totaal van €45,- korting. Op die manier kan je dus heel voordelig proeven of dit iets voor jullie is. Het bestellen werkt eenvoudig. Klik op onderstaande groene knop en je gaat naar de website van Marley Spoon. Daarna zal de korting automatisch worden verrekend. Op de website van Marley Spoon kies je de box die het beste bij je past en kies je het gewenste bezorgmoment wanneer het jou uitkomt. 

Ja, ik wil een Marley Spoon maaltijdbox met korting bestellen 

Je kunt bij Marley Spoon kiezen uit de volgende maaltijdboxen: 

 • Classic Box voor 2 personen (met 3, 4 of 5 gerechten)
 • Familiebox voor 3-4 personen (met 2, 3 of 4 gerechten)

Je kunt bij Marley Spoon kiezen uit 2, 3, 4 of 5 gerechten per week. Wil je iets wijzigen? Een weekje pauzeren omdat je op vakantie gaat bijvoorbeeld? Je stelt het zelf eenvoudig in via je eigen account. Hier zie je ook de gerechten voor de komende weken al klaar staan, zodat je al ruim van te voren kunt kiezen. 

Daarnaast kan je bij Marley Spoon ook een fruitbox bestellen. De fruitbox van Marley Spoon bevat wekelijks ongeveer 3,5 kilo vers fruit. Een ideale manier om wekelijks een heerlijke mix van seizoens- en exotisch fruit te ontvangen.

Bezorging Marley Spoon maaltijdbox

Marley Spoon maaltijdbox is populair in NederlandZe bezorgen de Marley Spoon box in heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden en in Zeeuws-Vlaanderen. De bezorgdagen zijn woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag; overdag en 's avonds. De boxen worden gekoeld bezorgd, zo krijg je alles vers in huis.
Je bezorgdag kan gewijzigd worden in je online account bij Marley Spoon. Via je account bij Marley Spoon kan je je bestelling gemakkelijk aanpassen of overslaan of langere tijd pauzeren als je bijvoorbeeld op vakantie bent. En in je online account kun je tot wel 4 weken vooruit plannen, super handig en flexibel. 

Onze Marley Spoon ervaring

 • Een heerlijk gerecht met gambas uit onze Marley Spoon box test
 • Dit is nog eens een uitgebreide Cobb salad van Marley Spoon
 • Hotdogs met varkenssaucijsjes, appelpickle en harissawortels

Benieuwd naar onze Marley Spoon ervaring? Ons testpanel bij Foodboxwijzer heeft ook regelmatig de maaltijdboxen van Marley Spoon getest. We delen graag onze mening over deze maaltijdbox met je. Je leest de uitgebreide testen met ervaringen, voor- en nadelen van deze maaltijdbox en meer informatie in ons blog:

Met deze informatie, ervaringen van ons testpanel en reviews van anderen die je hier kunt lezen krijg je al snel een beeld of deze box ook voor jullie geschikt is. Vergeet ook zeker niet de kortingscode van Marley Spoon als je de maaltijdbox eens voordelig wilt uitproberen! Meer informatie en de veelgestelde vragen over de kortingscode kan je daar ook terug vinden. 

Ga naar Marley Spoon

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch
Logo van Marley Spoon
beoordeling van Marley Spoon:
6.5
beoordeling uit 36 reviews
score schaal van 1 tot 10
geef jouw mening bekijk de reviews Youtube video

Marley Spoon met heel veel korting

Bij Marley Spoon geven ze momenteel hele flinke kortingen weg. Op die manier proef je de gerechten die ze voor je in de aanbiedingen hebben op een zeer voordelige manier. Deze korting is bedoeld voor nieuwe klanten.

De volgende korting van 53% hebben we verwerkt in deze knop. Klik deze aan en de korting zal zichtbaar worden op de website van Marley Spoon. Je ziet de bedragen en de korting tijdens het bestellen al aangepast worden naar deze speciale lage prijs!
Let op! Dit is een speciale kortingscode. Je krijgt niet alleen op je eerste box een korting maar ook nog:
25% op de 2e box en 16% op de 3e box en 10% op de 4e box !
Deze korting wordt automatisch toegevoegd aan je account na de eerste bestelling.

Marley Spoon kortingscode €80 (actief)
Klik op de knop om de korting te gebruiken. Deze wordt dan direct toegepast.
Voor meer informatie en de voorwaarden, lees hier de details over de Marley Spoon kortingscode.

Veel gestelde vragen over de maaltijdbox van Marley Spoon

 • 🥗 Wat is Marley Spoon?
  Marley Spoon is een bedrijf dat maaltijdboxen verkoopt. Het is in 2014 opgericht door Fabian Siegel en Till Neatby en actief in Europa en Amerika. Het is een van de grootste maaltijdbox leveranciers met bijna 200.000 actieve klanten.
 • 🌮 Wat zit er in de maaltijdbox van Marley Spoon?
  De maaltijdbox van Marley Spoon bevat alle ingrediënten voor 2 tot 4 gerechten per week. Je maakt zelf elke week een keuze uit 30 verschillende gerechten. De focus van de ingrediënten ligt op lokaal, biologisch, versheid en kwaliteit. In de maaltijdbox zitten duidelijke receptkaarten die je stap voor stap helpen het gerecht te bereiden.
 • 🥦 Moet ik altijd een abonnement nemen op Marley Spoon?
  Als je een maaltijdbox koopt dan ga je een abonnement aan. Dit abonnement is flexibel, je mag na een maaltijdbox opzeggen of pauzeren. Je bent vrij om de maaltijdbox steeds aan of uit te zetten wanneer je wilt.
 • 🍳 Welke recepten heeft Marley Spoon?
  Elke week heb je de keuze uit maar liefst 30 verschillende gerechten. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees of vis, maar ook snel & simpele gerechten of speciaal gericht op kinderen. Op hun website staat elke week het menu voor de week daarop en aankomende weken.
 • 🤔 Kan ik zelf recepten kiezen bij Marley Spoon?
  Uiteraard! Tegenwoordig zijn de maaltijdboxen erg flexibel en kan je zelf kiezen wat je wilt eten, ook bij Marley Spoon. Er zijn elke week 20 verschillende gerechten waaruit je mag kiezen. Het mag, want het hoeft niet persé. Anders krijg je gewoon automatisch verschillende gerechten. Het is eenvoudig te regelen in je account.
 • 👌 Hoe goed is de Marley Spoon maaltijdbox?
  Wij hebben deze maaltijdbox meerdere keren uitgeprobeerd. Wij vinden de kwaliteit van de ingrediënten goed tot zeer goed. De gerechten zijn afwisselend en de hoeveelheid meestal ruim voldoende. De Marley Spoon maaltijdbox staat in onze top 3 van beste maaltijdboxen.
 • 🤩 Kan ik ook Marley Spoon bestellen met korting?
  Ja dat kan. We hebben op dit moment een actieve kortingscode beschikbaar. Daarmee krijg je zelfs korting op meerdere maaltijdboxen die je afneemt. Deze korting wordt automatisch van het totaalbedrag afgetrokken.
 • 🥣 Kan ik bij Marley Spoon wisselen van maaltijdbox?
  Op onze website hebben we de Classic box en de Familiebox van Marley Spoon staan. Dit is hetzelfde als de box voor 2 personen en die van 3-4 personen. Nu kan het zijn dat je (door welke omstandigheden dan ook) wilt wisselen van box. Dit kan je makkelijk zelf doen in je online account. Onder je instellingen bij de bezorgvoorkeuren kan je dan zelf wisselen van maaltijdbox mocht dit nodig zijn.
 • 🍉 Kan ik bij Marley Spoon ook fruit bestellen?
  Inderdaad, bij Marley Spoon hebben ze ook een fruitbox. In deze box zitten 5 a 6 verschillende soorten fruit. In totaal 3.5KG fruit! Je krijgt de fruitbox samen met je maaltijdbox geleverd. Ook dit kan je weer makkelijk via je eigen instellingen aan- en uitzetten.
 • 🔎 Hoe kan ik Marley Spoon opzeggen?
  Hoe kan ik mijn abonnement bij Marley Spoon opzeggen en wanneer? Dit kan heel makkelijk via je eigen account. Je logt in op de website en klikt daarna op 'Mijn instellingen'. Daar kan je jouw abonnement opzeggen. Als je dit 6 dagen voor de levering van de volgende box doet dan sluit je abonnement direct, anders zul je nog één maaltijdbox ontvangen. Dus wil je de box stopzetten, denk dan altijd aan je opzegtermijn.

Alle foodboxen van Marley Spoon

De volgende maaltijdboxen en andere boxen zijn gekoppeld aan deze aanbieder. Klik op de maaltijdbox voor meer informatie, je leest dan alle bijzonderheden over deze box, maar ook prijzen, kortingen en als we hem getest hebben een uitgebreide review.

De nieuwste blogs over Marley Spoon

Regelmatig hebben we nieuwe informatie over Marley Spoon. Je leest onze ervaringen en het laatste nieuws. Een goede maaltijdbox blijft vernieuwen en daar kunnen we dus ook steeds iets nieuws over melden. Innovatie en nieuwe mogelijkheden volgen we op de voet. We houden je graag op de hoogte.

plaats een review

Ervaringen met Marley Spoon

Lees hier de reviews van andere bezoekers. Hoe beoordelen zij Marley Spoon? Wat is er zo goed aan deze maaltijdbox en wat zou er eventueel nog beter kunnen. Heb je zelf ervaring met deze maaltijdbox aanbieder, laat dan ook een review achter. Wij en onze bezoekers stellen dit erg op prijs.

Ik heb deze maaltijdbox nu twee keer gehad. Het is fijn dat je uit zoveel gerechten mag kiezen. De kwaliteit is wel goed. Alles was compleet. De recepten zijn niet moeilijk, maar je moet wel even vooruit kijken. Ik bewaar deze kaarten in een map, handig als je een keer zonder inspiratie zit.

Consument avatar
Mirte
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Eindelijk heb ik de stap genomen om toch eens een andere maaltijdbox te proberen. Ik heb lang HelloFresh gehad, maar ben nu heel blij met Marley Spoon. Ik vind vooral het menu zoooo lekker bij Marley Spoon. Zoveel variatie en ik leer wat nieuwe dingen kennen op deze manier. Als je nog twijfelt, probeer het echt eens want voor mij is het echt de moeite waard geweest.

Consument avatar
Silvie
cijfer:
9.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Net voor de Corona uitbraak lid geworden van Marley Spoon en de laatste tijd zo vaak gezegd dat ik dat zo'n goede beslissing vind. Elke week op deze manier heel lekker en afwisselend gegeten en veel minder gedoe gehad met de supermarkt. Wij blijven voorlopig dus even lekker eten met Marley Spoon. Leuke gerechten, niet ingewikkeld om te koken. Misschien proberen we ook nog een keer een andere uit om het verschil tussen maaltijdboxen te ontdekken.

Consument avatar
Patricia
cijfer:
8
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik ben een trouwe klant van Marley Spoon. Al wekenlang ontvang ik de maaltijdbox voor 4 personen. Wij zijn (meestal) tevreden. Een paar keer gehad dat er iets niet klopte en toen kreeg ik korting op de volgende box. De pubers hier zijn erg tevreden over het menu. Het zijn echt verrassende gerechten. Zeer fijn vind ik het dat je zoveel keus hebt en het al weken van te voren kan instellen wat je wil ontvangen. Heel af en toe bestel ik ook eens een extra box, zoals de fruitbox. En vorig jaar zomer ook eens de barbecue box gekocht en dat was ook een succes.

Consument avatar
Patty
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: 
Heb je zelf ervaring met Marley Spoon? Plaats dan ook jouw mening. Alvast bedankt!