FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Classic Box van Marley Spoon

De maaltijdbox voor 2 personen

De Classic Box foodbox

beoordeling van Classic Box:
7.7
beoordeling uit 1 reviews
score schaal van 1 tot 10
prijs vanaf:

€ 44.93

geef jouw mening

De Classic Box van Marley Spoon is een populaire maaltijdbox. Het is de ideale maaltijdbox voor 2 personen. Je kunt hierbij zelf bepalen welke recepten je ontvangt. Wekelijks heb je de keus uit 40 gerechten. Je kunt elke week 2, 3 of 4 gerechten ontvangen in je maaltijdbox bij Marley Spoon. Voor meer mensen koken? Kies dan de Familiebox van Marley Spoon, daarmee kies je ook zelf je gerechten en kook je voor ongeveer 4 personen heerlijke gerechten. 

Over de Classic Box maaltijdbox en de recepten 

Kook de lekkerste gerechten met een Marley Spoon maaltijdboxBij de Classic Box kies je dus zelf wat je graag wilt eten. Kies wekelijks de lekkerste (of makkelijkste) gerechten en alle ingrediënten worden bij je thuisbezorgd. Met de receptkaarten kook je in 20 tot 40 minuten een lekker gerecht. Elke week zijn er ook verschillende bliksemsnelle gerechten te kiezen die binnen 20 minuten te bereiden zijn. Je hebt dus een hele ruime keuze, momenteel wel 40 gerechten en dat elke week weer opnieuw! Met de classic maaltijdbox ga je voor kwaliteit, smaakvolle gerechten en gezond eten met veel gemak. De kookbeleving staat bij deze maaltijdbox dan ook centraal, je kookt smaakvolle gerechten en kooktechnieken en tips worden helder uitgelegd. 

Wat kost een Classic Box met korting?

Kook snel en makkelijk met Marley SpoonWil je de Classic Box eens uitproberen? Dan raden we je allereerst aan om de kortingscode van Marley Spoon te gebruiken. De Classic Box is een maaltijdbox voor 2 personen. Je kunt kiezen voor 3, 4 of 5 gerechten per week in de tweepersoonsbox. Een abonnement is flexibel, dus een keer pauzeren of overslaan is altijd mogelijk. Ook je abonnement stopzetten is elke week mogelijk. Je kunt tot 8 weken vooruit plannen in je online account en je bestelling tot 6 dagen voor de bezorgdatum van jouw volgende box aan te passen. 
De Classic Box voor 2 personen kost met 3 gerechten €41,95 normaal gesproken. Met onze nieuwe kortingscode van kan je deze box nu voor slechts €26,95 uitproberen. 

Aantal gerechten Prijs maaltijdbox voor 2 personen Prijs met kortingscode
3 gerechten in de box Normaal: € 41,95 Nu met korting: € 26,95
4 gerechten in de box  Normaal: € 51,95 Nu met korting: € 36,95
5 gerechten in de box Normaal: € 61,95 Nu met korting: € 46,95

Ja, ik wil de Classic box met korting proberen 

De bezorging van de Classic Box

De bezorging van de maaltijdbox is gratis. Je hebt de keus uit verschillende bezorgdagen zoals woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Je kiest zelf je ideale bezorgdag en eventuele tijdvenster. Een dag van te voren ontvang je een mail met een indicatie van de tijd waarop je je bestelling kunt verwachten. Je abonnement is flexibel bij Marley Spoon. Je kunt dus altijd pauzeren of stopzetten. Let op; regel dit wel op tijd in je online account. 

Marley Spoon ervaringen maaltijdbox

Classic Box van Marley Spoon ervaringen

Ben je op zoek naar ervaringen met de Classic Box? Je kunt veel verschillende reviews lezen op de reviewpagina over Marley Spoon. Ook hebben we verschillende maaltijdboxen van Marley Spoon getest. De bevindingen van ons testpanel lees je terug in de uitgebreide reviews over Marley Spoon. Heb je zelf een ervaring met Marley Spoon die je graag met ons wil delen? Dat kan! Je kunt eenvoudig en snel een review schrijven over elke maaltijdbox. 

Probeer nu deze maaltijdbox met korting

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Classic Box is een product van Marley Spoon

Wat kost de Classic Box?

Deze Classic Box is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
2 personen€ 44,93€ 22,47
Deze prijzen zijn op basis van 3 maaltijden.

We hebben de Classic Box zelf ook uitgebreid getest!

De uitgeteste foodbox Classic Box
De Classic Box is een product van Marley Spoon

Classic Box van Marley Spoon

Ben je ook benieuwd naar de kwaliteit van de Marley Spoon maaltijdbox? Wij hebben deze maaltijdbox van Marley Spoon uitgebreid getest en delen graag onze ervaring met deze foodbox. Bij Marley Spoon heb je het voordeel dat je zelf wekelijks kunt kiezen uit verschillende gerechten. Zo ontvang je bij Marley Spoon altijd een box met gerechten waar je vooraf al zin in had, dat is handig! Meer voor- en nadelen over Marley Spoon beschrijven we in deze test.

Ervaringen met de Classic Box

Ik ben tevreden met mijn eerste 3 boxen tot nu toe. De kwaliteit is goed, nog geen problemen gehad. Ik vind de recepten leuk. Soms wel veel tegelijk dat je moet doen. Dat komt waarschijnlijk ook omdat ik niet zo heel veel kook normaal. Ik merk dat ik wel enthousiast aan het worden bent. Ik twijfel nog wel of ik het elke week blijf doen. Je moet wel opletten dat je elke week op tijd je recepten kies die je wilt hebben anders krijg je de standaard selectie denk ik?

Consument avatar
Lotte over Classic Box
cijfer:
7.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal