FoodboxWijzer logo

Ekomenu

Informatie, foto's, alle boxen en reviews met ervaringen over Ekomenu

Logo van Ekomenu
beoordeling:
6.7
beoordeling uit 2 reviews
score schaal van 1 tot 10
geef jouw mening bekijk de reviews Youtube video

De maaltijdboxen van Ekomenu zijn erg populair. Je kunt bij Ekomenu gezonde en gevarieerde gerechten verwachten. De maaltijdboxen zijn bij Ekomenu 100% biologisch. Elke week kan je 3 of 4 gerechten ontvangen in de maaltijdbox. Er zijn verschillende soorten en variaties op deze maaltijdboxen, zoals een variatiemenu, koolhydraatarm-menu, vegan-menu en een afslankmenu. Voor gezinnen die graag smaakvolle, gezonde én snelle gerechten op tafel zetten is het familiemenu van Ekomenu ook zeker een goed idee. Wil je liever zelf je gerechten kiezen? Dat is nu ook mogelijk bij Ekomenu! Je hebt wekelijks keus uit maar liefst 15 gerechten bij Ekomenu met "Mijn Persoonlijk Menu". 

Je kunt bij Ekomenu nu ook kiezen voor een Persoonlijk Menu met elke week maar liefst keus uit 15 gerechten! 

Over de maaltijdbox van Ekomenu en de recepten

De menu's bij Ekomenu zijn gezond en afwisselend. De producten in de maaltijdbox zijn van het seizoen en direct ingekocht bij de boer. De meeste producten worden ingekocht in Nederland, een deel uit de rest van Europa. Alle producten bij Ekomenu zijn zonder kunstmatige toevoegingen, e-nummers en bestrijdingsmiddelen én van goede kwaliteit. Het vlees in de gerechten heeft een 3 sterren keurmerk. De menu's zijn bij Ekomenu altijd afwisselend en smaakvol en de gerechten staan binnen 30 minuten op tafel. Je kunt elke week 3 of 4 gerechten ontvangen in je box. Elk gerecht is apart verpakt in een papieren zak bij Ekomenu, dat werkt erg handig bij het voorbereiden van je gerecht. 

De verschillende soorten maaltijdboxen bij Ekomenu

Ekomenu heeft een groot aanbod van verschillende soorten maaltijdboxen.
Er zijn maar liefst 10 verschillende soorten maaltijdboxen. In onderstaand schema hebben we alle maaltijdboxen van Ekomenu op een rij gezet. 

Maaltijdbox Kenmerken
Mijn Persoonlijk Menu  Stel je leefstijl in en je krijgt menu-suggesties die bij jou passen. Kies je liever zelf je menu? Dat kan ook! Elke week keus uit maar liefst 15 gerechten bij Ekomenu. Geschikt voor 2-4 personen, met 3 of 4 gerechten. 
Variatie menu  Zeer geschikt voor 2-4 personen,
met wekelijks 3 of 4 afwisselende gerechten.
Familie menu Verantwoord menu met 3 of 4 gerechten, geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. 
Vegatarisch menu Wekelijks 3 of 4 verrassende vegetarische gerechten. 
Vegan menu Wekelijks 3 of 4 complete en verrassende
veganistische gerechten. 
Koolhydraatarm menu Wekelijks 3 koolhydraatarme gerechten. 
Gluten- en lactosevrij menu 3 maaltijden, compleet gluten-lactosevrij.
Afslank menu 3 of 4 smaakvolle gerechten én daarbij ook gewicht verliezen. 
Diabetes menu Een zeer gevarieerd en smaakvol menu voor iedereen met diabetes of diabetes wil voorkomen. 
9 maanden menu Gezonde gerechten voor zwangeren en jonge moeders. De gerechten passen in een voedingspatroon voor zwangeren en jonge moeders. 

Bekijk direct de verschillende menu's van Ekomenu

Met een maaltijdbox van Ekomenu kan je genieten van variatie en diversiteit. Ekomenu helpt je bij het verbeteren van je eetgewoontes en de gerechten zijn écht lekker. Wil je de maaltijdbox van Ekomenu proberen? Gebruik dan zeker de Ekomenu kortingscode voor 25% korting op je maaltijdbox. 

Een abonnement bij Ekomenu is altijd flexibel. Even pauzeren of overslaan is dus altijd mogelijk. 
Je kunt de maaltijdbox gratis laten thuisbezorgen of zelf afhalen bij een biologische supermarkt van Ekoplaza. De bezorgdagen bij Ekomenu zijn vrijdagavond, zaterdagochtend en maandagavond. Afhalen is mogelijk op dinsdag, zaterdag en zondag. 

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch

Alle foodboxen van Ekomenu

Interessante blogs over Ekomenu

Ervaringen met Ekomenu

Was er eerst erg enthousiast over. Lekkere maaltijden en precies voldoende. Tot er iets fout gaat. De antwoorden die je terug krijgt zijn van die: Sorry kunnen we helaas niets aan doen, misschien kun je... Het goede antwoord: vervelend, gaan we uitzoeken en kijken of we het kunnen verbeteren/er iets aan doen, krijg je niet. Nu zit ik met een box die ik niet wil en die vandaag geleverd zou worden op een tijdstip dat er niemand is. En ook geen buren. Geen box gezien dus. Gewoon 41,88 naar de haaien. En ze gaan er niet eens naar kijken. Voor mij nooit meer!

Consument avatar
Gerdie Kruimer
cijfer:
4
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Heel blij met ekomenu! Sinds we meededen aan de vegan-challenge waren we op zoek naar inspiratie voor lekkere vegan gerechten. Echt heel afwisselend, niet moeilijk om te maken en kwalitatief goede spullen. Chapeau! En op naar meer veganisten :)... makkelijker en lekkerder gaat het niet worden.

Consument avatar
Hanny
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Heb je zelf ervaring met Ekomenu? Plaats dan ook jouw mening. Alvast bedankt!