FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Ekomenu maaltijdbox

Een gezonde en 100% biologische maaltijdbox, met veel leefstijl keuzes

Logo van Ekomenu
beoordeling van Ekomenu:
7.3
beoordeling uit 3 reviews
score schaal van 1 tot 10
geef jouw mening bekijk de reviews Youtube video

De maaltijdboxen van Ekomenu zijn erg populair. Je kunt bij Ekomenu gezonde en gevarieerde gerechten verwachten. De maaltijdboxen zijn bij Ekomenu 100% biologisch. Dit is de maaltijdbox die je precies kunt afstemmen op je persoonlijke leefstijl. Elke week kan je 3 of 4 gerechten ontvangen in de maaltijdbox. Kies je leefstijl en je krijgt direct de beste menu suggesties die bij je leefstijl passen. Het is ook mogelijk om zelf je gerechten te kiezen, je hebt bij Ekomenu maar liefst 20 gerechten waar je elke week uit kunt kiezen. 

In deze maaltijdbox ontvang je een persoonlijk menu, precies afgestemd op je eigen leefstijl en eventuele dieetwensen. Met elke week keus uit 20 gerechten! 

Over de maaltijdbox van Ekomenu en de recepten

De menu's bij Ekomenu zijn gezond en afwisselend. De producten in de maaltijdbox zijn van het seizoen en direct ingekocht bij de boer. De meeste producten worden ingekocht in Nederland, een deel uit de rest van Europa. Alle producten bij Ekomenu zijn zonder kunstmatige toevoegingen, e-nummers en bestrijdingsmiddelen én van goede kwaliteit. Het vlees in de gerechten heeft een 3 sterren keurmerk. De menu's zijn bij Ekomenu altijd afwisselend en smaakvol en de gerechten staan binnen 30 minuten op tafel. Je kunt elke week 3 of 4 gerechten ontvangen in je box, maar het is ook mogelijk om meer gerechten te bestellen. Elk gerecht is apart verpakt in een papieren zak bij Ekomenu, dat werkt erg handig bij het voorbereiden van je gerecht. 

De verschillende soorten maaltijdboxen bij Ekomenu

Ekomenu heeft een groot aanbod van verschillende soorten maaltijdboxen. Je maakt je maaltijdbox bij Ekomenu persoonlijk door een leefstijl te kiezen. Er zijn op dit moment maar liefst 12 verschillende leefstijlen waar je uit kunt kiezen. Daarnaast kan je ook aangeven waar je bijvoorbeeld allergisch voor bent, zodat je precies kunt zien welke gerechten je kunt kiezen. 
In onderstaand schema hebben we alle leefstijl van Ekomenu op een rij gezet. 

Kies je Leefstijl Kenmerken
Variatie  Elke week verrassende gerechten met vlees, vis of vega. 
Easy going Snelle, gezonde gerechten die binnen 20-30 minuten op tafel staan.
Wereldeters familie Verantwoord menu met familie-gerechten, geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. 
Vegatarisch  Verrassende vegetarische gerechten. 
Easy Vegan  Complete en verrassende veganistische gerechten. 
Koolhydraatarm  Kies gezonde, koolhydraatarme gerechten. 
Lactosevrij Deze maaltijden zijn compleet lactosevrij. 
Glutenvrij Deze maaltijden zijn compleet glutenvrij.
Afvallen Smaakvolle gerechten én daarbij ook gewicht verliezen. 
Diabetes Een zeer gevarieerd en smaakvol menu voor iedereen met diabetes of diabetes wil voorkomen. 
9 maanden menu Gezonde gerechten voor zwangeren en jonge moeders. De gerechten passen in een voedingspatroon voor zwangeren en jonge moeders. 
Streek Gezonde, verrassende gerechten met producten uit de streek. 

Bekijk direct de verschillende menu's van Ekomenu

Met een maaltijdbox van Ekomenu kan je genieten van variatie en diversiteit. Ekomenu helpt je bij het verbeteren van je eetgewoontes en de gerechten zijn écht lekker. Wil je de maaltijdbox van Ekomenu proberen? Gebruik dan zeker de Ekomenu kortingscode voor 25% korting op je maaltijdbox. 

Een abonnement bij Ekomenu is altijd flexibel. Even pauzeren of overslaan is dus altijd mogelijk. 
Je kunt de maaltijdbox gratis laten thuisbezorgen of zelf afhalen bij een biologische supermarkt van Ekoplaza of Natuurwinkel. De bezorgdagen bij Ekomenu zijn vrijdagavond, zaterdagochtend en maandagavond. Afhalen is mogelijk op dinsdag, zaterdag en zondag. 

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch

Alle foodboxen van Ekomenu

De volgende maaltijdboxen en andere boxen zijn gekoppeld aan deze aanbieder. Klik op de maaltijdbox voor meer informatie, je leest dan alle bijzonderheden over deze box, maar ook prijzen, kortingen en als we hem getest hebben een uitgebreide review.

De nieuwste blogs over Ekomenu

Regelmatig hebben we nieuwe informatie over Ekomenu. Je leest onze ervaringen en het laatste nieuws. Een goede maaltijdbox blijft vernieuwen en daar kunnen we dus ook steeds iets nieuws over melden. Innovatie en nieuwe mogelijkheden volgen we op de voet. We houden je graag op de hoogte.

plaats een review

Ervaringen met Ekomenu

Lees hier de reviews van andere bezoekers. Hoe beoordelen zij Ekomenu? Wat is er zo goed aan deze maaltijdbox en wat zou er eventueel nog beter kunnen. Heb je zelf ervaring met deze maaltijdbox aanbieder, laat dan ook een review achter. Wij en onze bezoekers stellen dit erg op prijs.

Op de gezondheidsbeurs heb ik Ekomenu ontdekt. Toen al enthousiast, maar nog even op internet gekeken naar meer informatie en ervaringen over Ekomenu. Ik ben de maaltijdbox daarna gaan proberen en sindsdien erg fan. We eten nu al weken lekkere gerechten die we zelf kiezen. Ik hou van gezonde maaltijden, maar heb niet altijd de tijd om leuke recepten te bedenken en boodschappen te doen. Dat alles biologisch is was niet mijn belangrijkste doel, maar vind ik zeker nu een groot voordeel. Nog nooit grote problemen gehad met de producten. Een keer slechte ui en keer slechte appel, maar dat viel op te lossen gelukkig. De prijs valt me ook mee voor biologisch voedsel.

Consument avatar
Els
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Was er eerst erg enthousiast over. Lekkere maaltijden en precies voldoende. Tot er iets fout gaat. De antwoorden die je terug krijgt zijn van die: Sorry kunnen we helaas niets aan doen, misschien kun je... Het goede antwoord: vervelend, gaan we uitzoeken en kijken of we het kunnen verbeteren/er iets aan doen, krijg je niet. Nu zit ik met een box die ik niet wil en die vandaag geleverd zou worden op een tijdstip dat er niemand is. En ook geen buren. Geen box gezien dus. Gewoon 41,88 naar de haaien. En ze gaan er niet eens naar kijken. Voor mij nooit meer!

Consument avatar
Gerdie Kruimer
cijfer:
4
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Heel blij met ekomenu! Sinds we meededen aan de vegan-challenge waren we op zoek naar inspiratie voor lekkere vegan gerechten. Echt heel afwisselend, niet moeilijk om te maken en kwalitatief goede spullen. Chapeau! En op naar meer veganisten :)... makkelijker en lekkerder gaat het niet worden.

Consument avatar
Hanny
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Heb je zelf ervaring met Ekomenu? Plaats dan ook jouw mening. Alvast bedankt!