FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Ekomenu Maaltijdbox Diabetes Menu

Alle informatie en reviews over deze maaltijdbox

De Maaltijdbox Diabetes Menu foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 45.95

geef jouw mening

Met het Diabetes menu van Ekomenu kook je wekelijks lekker, gezond én 100% biologisch. Het Diabetes menu is één van de nieuwste maaltijdboxen bij Ekomenu. Met deze box kook je elke week heerlijke, gevarieerde gerechten die zeer geschikt zijn voor mensen met Diabetes (of iedereen die diabetes wil voorkomen). Deze maaltijdbox kan je bestellen voor 1, 2 of 4 personen. Je kunt een keuze maken uit wekelijks 3 of 4 gerechten. 

Over de maaltijdbox van Ekomenu en de recepten

Je kunt het Diabetes menu bestellen voor 1, 2 of 4 personen. Daarbij kan je aangeven of je 3 of 4 gerechten per week wilt ontvangen. Je kunt bij Ekomenu ook kiezen voor 'Mijn Persoonlijk Menu'. In je persoonlijke menu stel je je leefstijl in (bijvoorbeeld diabetes) en kan je zelf gerechten kiezen. Je kunt je menu personaliseren naar recept, aantal personen en aantal gerechten. Daarnaast kan je in je Persoonlijke Menu ook allergenen aangeven, waardoor je altijd een geschikt menu ontvangt die past bij je leefstijl. 

Ekomenu houdt bij de samenstelling van de gerechten altijd rekening met de voedingsrichtlijnen die passen bij een gezond voedingspatroon bij het voorkomen van diabetes, de behandeling van diabetes en het voorkomen van complicaties.

Koken met Ekomenu

Gerechten bereiden met Ekomenu kan iedereen. Bovendien is het koken met een maaltijdbox erg leuk. Veel mensen ervaren meer kookplezier door het koken met een maaltijdbox. Je ontvangt bij elk gerecht bij Ekomenu een duidelijke receptkaart zodat je stap voor stap heerlijke gerechten op tafel zet. Koken lukt meestal binnen 30 minuten. Handig bij Ekomenu is dat elke gerecht apart verpakt is in een maaltijdzak. 

Het menu van de diabetes maaltijd

De maaltijdboxen van Ekomenu zijn 100% biologisch

Extra kenmerk bij Ekomenu: alle ingrediënten in de maaltijdboxen zijn 100% biologisch. Bij Ekomenu kopen ze in bij biologische boeren en biologische producenten. De producten zijn zoveel mogelijk van het seizoen en van dichtbij. 

De maaltijdboxen van Ekomenu zijn zeer betaalbaar in vergelijking met producten uit een biologische supermarkt.

De prijs van het Diabetes menu van Ekomenu

Wil jij graag het diabetesmenu van Ekomenu proberen? Dan raden we je aan om onze kortingscode te gebruiken voor een maaltijdbox van Ekomenu. Met onze kortingscode van Ekomenu ontvang je nu 50% korting op een maaltijdbox.

Bezorging van Ekomenu maaltijdbox

Let op: een abonnement bij Ekomenu is altijd flexibel. Even pauzeren of overslaan is dus altijd mogelijk. 
Je kunt de maaltijdbox laten thuisbezorgen of zelf afhalen bij een biologische supermarkt of Natuurwinkel. De bezorgdagen bij Ekomenu zijn vrijdagavond, zaterdagochtend en maandagavond. Afhalen is mogelijk op dinsdag, zaterdag en zondag. 

Ga direct naar Ekomenu

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Maaltijdbox Diabetes Menu is een product van Ekomenu

Wat kost de Maaltijdbox Diabetes Menu?

Deze Maaltijdbox Diabetes Menu is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
1 persoon€ 39,95€ 39,95
2 personen€ 45,95€ 22,98
3 personen€ 57,98€ 19,33
4 personen€ 68,63€ 17,16
Deze prijzen zijn op basis van 3 maaltijden.

Ervaringen met de Maaltijdbox Diabetes Menu

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Maaltijdbox Diabetes Menu en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Ekomenu hebben we al wel 4 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.